Ελλάδα
|
11.05.2019 09:38
Νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια τα μεσάνυχτα
NewsroomΝέες επιθέσεις σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στα Εξάρχεια. Πιο συγκεκριμένα, ομάδες κουκουλοφόρων πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Τα επεισόδια λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, όπου ξανά κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών.
Ταυτόχρονα, όμως, άλλη ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν στην οδό Μπουμπουλίνας. Από τις επιθέσεις δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε προσαγωγές και συλλήψεις.
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία