Ελλάδα|04.09.2025 19:32
Σοκ στην Κέρκυρα: Γιατρός συνελήφθη για βιασμό 18χρονης - Είναι πατέρας 2 παιδιών
NewsroomΈνας γιατρός στην Κέρκυρα συνελήφθη κατηγορούμενος για φερόμενο βιασμό μιας 18χρονης κοπέλας.
Η 18χρονη, με μήνυση που υπέβαλε, ισχυρίζεται ότι ο παθολόγος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο ιατρείο του για εξετάσεις, προέβη σε ασελγείς πράξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η νεαρή κοπέλα έφυγε τρομοκρατημένη από το ιατρείο, ενημέρωσε τη μητέρα της και προχώρησε αμέσως στην υποβολή της καταγγελίας.
Ο γιατρός οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή. Μέχρι την απολογία του, παραμένει υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Ο εν λόγω γιατρός είναι ευρύτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία και πατέρας δύο παιδιών.
Διαβάστε ακόμη
- Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
- Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
- Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση