Ελλάδα|05.09.2025 19:25
Φωτιά τώρα στην Εύβοια - Συναγερμός στο Βατήσι Καρύστου
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής (5/9) στην Πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε νέα φωτιά στην Εύβοια.
Η φωτιά στο Βατήσι
Σύμφωνα με το eviaonline.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά στο χωριό Βατήσι του δήμου Καρύστου. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να ανακόψουν την εξάπλωση των φλογών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τέταρτη πυρκαγιά της ημέρας στην κεντρική Εύβοια. Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί φωτιές στα Βρυσάκια και δύο ακόμη εστίες στο Σταυρό του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Διαβάστε ακόμη
- Καμπανάκι για τον ελληνικό τουρισμό: Πτώση έως 10%, φθηνότερα πακέτα και αγωνία για τη σεζόν
- H δύσκολη «μάχη» της καθημερινότητας για την κυβέρνηση - Σε ποιους τομείς ρίχνει το βάρος και γιατί
- Κυψέλη: «Παγωμένος» από τον Μάιο ο μετροπόντικας μετά τις ρωγμές - Τι απαντούν Ταχιάος και Ελληνικό Μετρό
- Σύγκρουση μηχανοδηγών - Hellenic Train για την αργία δύο εργαζόμενων πριν βγει το πόρισμα για τη φωτιά που έμεινε κρυφή