Ελλάδα|08.09.2025 14:29
«Εγώ κάνω κουμάντο»: Οδηγός ταξί αρνήθηκε να μεταφέρει Παραολυμπιονίκη με τον σκύλο - οδηγό της
NewsroomΘύμα διάκρισης έπεσε τυφλή Παραολυμπιονίκης.
Η Παραολυμπιονίκης είχε καλέσει ταξί από ραδιοταξί να την παραλάβει από την Κηφισιά. Ο οδηγός μόλις διαπίστωσε ότι είχε μαζί της τον σκύλο - οδηγό της, δεν της επέτρεψε να επιβιβαστεί στο όχημα.
«Στο ταξί αυτό κάνω εγώ κουμάντο»
Στο βίντεο που κατέγραψε η Παρολυμπιονίκης ακούγεται ο οδηγός να λέει ότι «αν κατουρήσει εγώ τι θα κάνω;»
Η Παραολυμπιονίκης προσπαθεί να του εξηγήσει ψύχραιμα ότι είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να τη μεταφέρει με τον σκύλο οδηγό της. «Δεν έχετε το δικαίωμα να μην το πάρετε. Αν καλέσω την αστυνομία θα πάτε Αυτόφωρο».
«Στο ταξί αυτό κάνω εγώ κουμάντο, είναι δικό μου», της απαντά δείχνοντας ότι έχει παντελή άγνοια των υποχρεώσεων που έχει σαν οδηγός από τον νόμο.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν είμαστε πιόνι»: Πώς ο Λίβανος απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία Ιράν - ΗΠΑ
- Έφυγε από τη ζωή ο υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης που είχε σώσει άστεγο
- Καταστροφικός ο σεισμός 7,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες - Η στιγμή που κτίρια καταρρέουν
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Ουκρανικό drone έπληξε τρένο που ταξίδευε προς την Κριμαία - Ένας νεκρός