Φωτιά τώρα στου Ρέντη: Καίει σε προαύλιο εταιρείας - Πυκνοί καπνοί και εκρήξεις
NewsroomΜεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Αγίων Πάντων, στην περιοχή του Ρέντη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους. Εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο εταιρείας, όπου καίγονται λάστιχα, παλέτες, κοντέινερ και άλλα εύφλεκτα υλικά.
Από το μέτωπο της πυρκαγιάς υψώνεται πυκνό σύννεφο καπνού, το οποίο είναι ορατό από πολλές περιοχές της Αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Εκρήξεις κοντά σε πολυκατοικίες και καταστήματα
Η φωτιά έχει εκδηλωθεί δίπλα σε πολυκατοικίες και καταστήματα, ενώ ακούγονται συνεχείς εκρήξεις από τα καύσιμα υλικά, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστών και ενισχύει τους φόβους για επέκταση.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 41 πυροσβέστες με 17 οχήματα, καθώς και εθελοντές, οι οποίοι δίνουν μάχη για την κατάσβεση. Οι Αρχές καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε ασφαλή σημεία και να αποφεύγουν την έκθεση στον καπνό.
- «Διπλωματικό χάος»: Πώς οι αξιώσεις Τραμπ για τη Γροιλανδία «τελείωσαν» τις διατλαντικές σχέσεις όπως τις ξέραμε
- Ελευσίνα: Η κόρη βρήκε νεκρούς τους ηλικιωμένους και τα σκυλιά τους - Πώς έγινε η τραγωδία
- Διάλογοι-ντοκουμέντα από το κύκλωμα κλοπής καυσίμων: Οι κανόνες, οι μαρίνες και η ιεραρχία της απάτης
- Όσκαρ 2026: Ρεκόρ με 16 υποψηφιότητες το «Sinners», ο Timothee Chalamet και όλες οι ταινίες που αδικήθηκαν