Τέμπη: Συμπληρωματικό υπόμνημα και για την εκταφή της σορού του Ντένις Ρούτσι – Συνεχίζει την απεργία πείνας ο πατέρας του
NewsroomΣυμπληρωματικό υπόμνημα το οποίο υπογράφουν δεκάδες συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών κατατέθηκε την Πέμπτη (25/9) στο Εφετείο Λάρισας.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, στο αίτημα το οποίο αποτελεί στην ουσία συνέχεια του υπομνήματος που κατατέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, υπάρχει και το αίτημα εκταφής της σορού του Ντένις Ρούτσι, γιου του Πάνου Ρούτσι, ο οποίος είναι στη δέκατη μέρα απεργίας πείνας ζητώντας την εκταφή του γιου του. Το αίτημα αφορά την διενέργεια εξετάσεων για την ταυτοποίηση της σορού και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων για τα αίτια θανάτου.
Τα άλλα αιτήματα
Τα άλλα αιτήματα αφορούν την αναβάθμιση των κατηγοριών για τα δύο στελέχη της Hellenic Train στην κακουργηματική περίπτωση του αδικήματος της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και στο αδίκημα της έκθεσης και τον ορθό χαρακτηρισμό της ανθρωποκτονίας από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.
Υπενθυμίζεται πως οι 35 από τους 36 κατηγορούμενους διώκονται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οι 33 για την κακουργηματική μορφή της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Να σημειωθεί πως το δεκαήμερο για την κατάθεση υπομνημάτων στο Εφετείο Λάρισας ολοκληρώνεται σήμερα.
- Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
- Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
- Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
- Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία