Ιδιοκτήτης του σπιτιού ο δράστης που ξυλοκόπησε οικογένεια στην Άνοιξη - Αναζητείται ακόμη ένας
Γιάννης ΖιάκαςΣκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Άνοιξη, όταν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, μαζί με ακόμη ένα άτομο, εισέβαλαν βίαια στο σπίτι και, σύμφωνα με τις Αρχές, επιτέθηκαν με ρόπαλο και αιχμηρό αντικείμενο στους ενοικιαστές.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκε σοβαρά μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ ο σύζυγός της φέρει εκδορές στα χέρια. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Αναζητείται ο συνεργός του
Τραυματισμένος είναι και ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επίσης ιατρική περίθαλψη στο ίδιο νοσοκομείο. Παρούσα στο περιστατικό ήταν και η σύζυγός του, έγκυος πέντε μηνών, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με κατηγορίες για σωματική βλάβη, αυτοδικία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα