Ελλάδα|01.10.2025 17:05
Βοιωτία: Στη φυλακή για ένα μήνα η 62χρονη που έθαψε την μητέρα της
NewsroomΕξελίξεις στην υπόθεση της 62χρονης στη Βοιωτία, καθώς το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θηβών αποφάσισε την ενοχή της 62χρονης.
Η καταδίκη σε βάρος της γυναίκας που έθαψε τη μητέρα της σε αυτοσχέδιο λάκκο για να συνεχίσει να παίρνει την σύνταξή της, αφορά στο αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης.
Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης 14 μηνών.
Ο εισαγγελέας πρότεινε η ποινή να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και να εκτίσει δύο μήνες στη φυλακή. Το δικαστήριο αποφάσισε, τελικά να εκτίσει τον ένα μήνα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία