Αεροδιακομιδή βρέφους από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα - Φέρει εγκαύματα από καυτό τσάι που έπεσε από δίσκο σερβιτόρας
NewsroomΜε αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε από χθες Σάββατο (04/10) και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, βρέφος που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν έπεσε πάνω του καυτό ρόφημα από δίσκο εργαζόμενης σε κατάστημα στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου βρισκόταν με τους γονείς του.
Η νεαρή γυναίκα, κατά τη διάρκεια της εργασίας της, φέρεται να έχυσε κατά λάθος ζεστό ρόφημα πάνω στο βρέφος, το οποίο βρισκόταν σε καρότσι.
Το μωρό διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κρίθηκε, ωστόσο, ότι απαιτείτο εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, το βρέφος ακολούθως μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου συνεχίζει να λαμβάνει εξειδικευμένη περίθαλψη. Οι θεράποντες ιατροί αξιολογούν την κατάσταση της υγείας του και παρακολουθούν την εξέλιξη της ανάρρωσής του.
Η εργαζόμενη αρχικά συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με εντολή εισαγγελέα. Η 20χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά «Σωματική βλάβη από αμέλεια».
Η προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διεξάγεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
- Έρευνα στο σπίτι του Μαζωνάκη μετά από εντολή του ανακριτή - Τι ψάχνουν οι Αρχές
- Στα χέρια της Ελληνικό Μετρό οι πρώτες εκθέσεις του ΤΕΕ για 14 κτίρια στην Κυψέλη - Συγκέντρωση κατοίκων το Σάββατο
- Ηλιούπολη: Θρήνος για την 50χρονη εκπαιδευτικό - Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μετά το επεισόδιο με τον κεραυνό
- Εφιαλτικές ώρες στην Κρήτη: «Ανησυχούμε για τους ανθρώπους μας» - Εγκλωβισμένοι οδηγοί, πλημμυρισμένα σπίτια και απόγνωση