Συναγερμός στην Αλόννησο: Παρανάλωμα του πυρός ιστιοπλοϊκό - Σώθηκαν οι τέσσερις τουρίστες
NewsroomΈνα ιστιοπλοϊκό στην Αλόννησο που είχαν νοικιάσει τουρίστες καταστράφηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε, καθώς άρπαξε φωτιά., σπέρνοντας πανικό στους επιβαίνοντες.
Η παρέα τουριστών αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, είχε νοικιάσει για μια εβδομάδα το σκάφος από τη Σκιάθο, ώστε να κάνουν το γύρο των Σποράδων.
Το βράδυ της Δευτέρας (06/10) οι τουρίστες έδεσαν σε λιμάνι στην Αλόννησο και κατέβηκαν να φάνε, όπως μεταδίδει το STAR. Περίπου στις 10 το βράδυ ξέσπασε φωτιά στο σκάφος, με το Λιμενικό να ανταποκρίνεται άμεσα. Δύσκολη μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με συνεχείς προσπάθειες για πάνω από έξι ώρες.
Τελικά, το σκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε, ενώ ο ιδιοκτήτης του δίνει κατάθεση στις αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει η φωτιά να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ή αμέλεια.
Δείτε το βίντεο:
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια