Κακοκαιρία Barbara: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική - Ποιοι δρόμοι βρίσκονται στο «κόκκινο»
Ο ουρανός σκοτείνιασε και αρκετοί δρόμοι έγιναν ποτάμια, με τους πεζούς να τρέχουν να προστατευθούν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» την Αττική και την Αθήνα λίγο μετά τις 16:00, προκαλώντας μποτιλιάρισμα και μεγάλα προβλήματα στους δρόμους.
Καταιγίδες έπληξαν τόσο το κέντρο της Αθήνας, όσο και τα νότια και τα βόρεια προάστια του λεκανοπεδίου.
Ο ουρανός σκοτείνιασε και αρκετοί δρόμοι έγιναν ποτάμια, με τους πεζούς να τρέχουν να προστατευθούν.
Δυνατές βροχοπτώσεις έπληξαν και την ανατολική Αττική.
Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται σε Πειραιώς, Σταδίου και Βασιλίσσης Αμαλίας, με τους οδηγούς να καλούνται να οπλιστούν για άλλη μία φορά με υπομονή προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό.

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία
Όπως είπε ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, η κακοκαιρία Barbara κινείται ανατολικά και αποχωρεί από τη χώρα μας από αύριο, Τετάρτη, αφήνοντας όμως μια αστάθεια. Ο καιρός θα βελτιωθεί από την Πέμπτη ενώ θα έχουμε και άνοδο της θερμοκρασίας.
Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



