Ελλάδα|17.10.2025 09:10
Κέρκυρα: Φωτιά σε εργοστάσιο κατεψυγμένων προϊόντων - Ήχησε το «112»
NewsroomΜεγάλη φωτιά μαίνεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε βιομηχανική εγκατάσταση κατεψυγμένων προϊόντων στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αλεπού, όπου η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική λόγω του καπνού που έχει σκεπάσει τον ουρανό.
Όπως γράφει το kerkyrasimera.gr, η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στους ψυκτικούς θαλάμους και η επιχείρηση έχει υποστεί μεγάλης έκτασης ζημιές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εστάλη 112 στους κατοίκους με την προτροπή να κλείσουν τα παράθυρα και να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους εξαιτίας του καπνού.
Διαβάστε ακόμη
- Θα κάνει πίσω ο Τραμπ; Η απόφαση που πρέπει να πάρει και η στάση του Ιράν
- «Ναι» της Επιτροπής για άρση της ασυλίας των «11» της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λένε Καραμανλής, Σκρέκας, Παπακώστα
- Ανησυχία για μωρό 4 μηνών στη Ρόδο: «Εξαφανίστηκε» από τα Επείγοντα και λίγες ώρες μετά διασωληνώθηκε
- Ο Γιάνης Βαρουφάκης χορεύει techno στη Μόσχα υπό τους ήχους... του τραγουδιού του