Ελλάδα|22.10.2025 16:49
Ωρωπός: Πώς αστυνομικοί έσωσαν 2χρονο που είχε χάσει τις αισθήσεις του
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10) στον Ωρωπό όταν μία γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, κρατώντας το 2χρονο παιδί της που είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Πιο συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τις 12 το μεσημέρι η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού από το Χαλκούτσι με το παιδί της ζητώντας βοήθεια.
Άμεσα, περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος τους μετέφερε στο Νοσοκομείο «Μητέρα», με την συνδρομή περιπολικών της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., φτάνοντας στον προορισμό τους σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Χάρη στην έγκαιρη μεταφορά και επέμβαση των γιατρών το παιδάκι διέφυγε τον κίνδυνο.
Διαβάστε ακόμη
- Καβγάς Δρυμιώτη - Ζαχαριάδη on air για την Χίο: «Είστε ανθέλληνας, πιστεύετε τους λαθρομετανάστες»
- Πρόστιμα στα ΜΜΜ: «Καμπάνα» 100 ευρώ πλέον για το κανονικό εισιτήριο - Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο
- Λάκης Ραπτάκης: Ο θρυλικός πρωτοπόρος της νυχτερινής διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ναρκωτικά στο Μενίδι - Τι κατέσχεσε η ΕΛΑΣ