Σοκ στο Γκάζι: Νεκρή 15χρονη έξω από νυχτερινό μαγαζί
Γιάννης ΖιάκαςΈνα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γκάζι, όπου μια 15χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 2 τα ξημερώματα η ανήλικη βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής. Κάποια στιγμή βγήκε εκτός του καταστήματος, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο πατέρας της προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και προσκόμισε την αναγγελία θανάτου.
Η διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες επήλθε ο θάνατος της ανήλικης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια