Νέα Χαλκηδόνα: Κάηκαν 12 οχήματα σε υπαίθριο πάρκινγκ
NewsroomΦωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμό στις πυροσβεστικές Αρχές. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο έκθεσης αυτοκινήτων.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους και οχήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκαν εκρήξεις.
Στις φλόγες τυλίχθηκαν 12 οχήματα εκ των οποίων τα εννέα καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την φωτιά, διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η κάμερα της επιχείρησης έχει καταγράψει 3 άτομα με κουκούλες και μαύρα ρούχα να κινούνται πεζοί και να πετούν τα μπουκάλια με το εύφλεκτο υλικό.
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα