Νέα Χαλκηδόνα: Κάηκαν 12 οχήματα σε υπαίθριο πάρκινγκ
NewsroomΦωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμό στις πυροσβεστικές Αρχές. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο έκθεσης αυτοκινήτων.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους και οχήματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκαν εκρήξεις.
Στις φλόγες τυλίχθηκαν 12 οχήματα εκ των οποίων τα εννέα καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την φωτιά, διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η κάμερα της επιχείρησης έχει καταγράψει 3 άτομα με κουκούλες και μαύρα ρούχα να κινούνται πεζοί και να πετούν τα μπουκάλια με το εύφλεκτο υλικό.
- Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI για παράνομες επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ σε Κοζάνη και Αγρίνιο - 13 συλλήψεις
- Στο τερέν της οικονομίας η κρισιμότερη μάχη της κυβέρνησης - Έρχονται νέα μέτρα στο δρόμο προς τις κάλπες
- Δωρεάν παιδίατροι από τον ΕΟΠΥΥ με άδεια ιατρεία – Γιατί δεν πέτυχε ο προσωπικός γιατρός για τα παιδιά
- Το φθινοπωρινό ξεκαθάρισμα με νέο τοπίο στην αντιπολίτευση και η πιο ξενέρωτη διάσπαση στην ιστορία της Αριστεράς