Θεσσαλονίκη: 31χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με σφυρί τον 70χρονο συγκάτοικό του
NewsroomΣοκ προκάλεσε το επεισόδιο στο κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου ένας 31χρονος επιτέθηκε με σφυρί στον 70χρονο συγκάτοικό του, τον τραυμάτισε και του αφαίρεσε τραπεζικές κάρτες.
Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.
Το επεισόδιο
Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (29/10), στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύτης και θύμα φαίνεται να είναι χρήστες ουσιών, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ενώ ο δεύτερος διέμενε προσωρινά στο συγκεκριμένο σπίτι. Μετά το περιστατικό ο 70χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης με θλαστικά τραύματα και κατάγματα στο σώμα. Η ζωή του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι δύο τραπεζικές κάρτες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία, με την οποία οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αμετανόητος ο δολοφόνος της Βασιλικής - Η προκλητική απολογία και η ομολογία για τον κοριό
- Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπά και επίσημα την πόρτα του Τσίπρα: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση του Φάμελλου
- Συνεχίζεται το ντέρμπι «αιωνίων» με... χαρτοπόλεμο, βίντεο και καταγγελίες
- Ο παράξενος ιπτάμενος θηρευτής που κυνηγούσε πουλιά - Στο φως απολίθωμα 120 εκατ. ετών