Εξάρχεια: Σάλος με βίντεο που δείχνει ΜΑΤ να χτυπούν θαμώνες μαγαζιών - Γρονθοκόπησαν άτομο με προσθετικό μέλος
NewsroomΈνταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/10) στα Εξάρχεια, μετά το τέλος πορείας που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας ομάδα αντιεξουσιαστών για αναρχικό που είχε χάσει τη ζωή του πριν έναν χρόνο.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ενώ διαδηλωτές διέσχιζαν το σημείο στο ύψος της Εμμανουήλ Μπενάκη, δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά και κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η πορεία στα γύρω στενά. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, έγιναν 14 προσαγωγές ατόμων.
Λίγο αργότερα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ κατευθύνθηκαν επί της Κωλέττη, όπου υπάρχουν καταστήματα εστίασης, με βίντεο να δείχνουν αστυνομικούς να κάνουν χρήση βίας και χημικών μέσα στον κόσμο.
Γρονθοκόπησαν μέχρι και γυναίκα με προσθετικό μέλος
Μάλιστα, σε βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις φαίνεται αστυνομικός να γρονθοκοπεί με μανία έναν άνδρα και ένα ακόμ άτομο που μάλιστα είχε και προσθετικό μέλος.
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό