Ελλάδα|04.11.2025 09:38
Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τριών φορτηγών στον Περιφερειακό - Γέμισε η άσφαλτος με ψωμιά
NewsroomΚαραμπόλα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Περιφερειακό στο ύψος της Ευκαρπίας, στη θέση Νταμάρι, δυτικά στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο.
Συγκεκριμένα, δύο βανάκια και ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκαν στο ύψος των Νταμαριών της Ευκαρπίας, στο ρεύμα προς ανατολικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ενώ το οδόστρωμα γέμισε με ψωμιά, που κουβαλούσε το ένα όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο