Ελλάδα|05.11.2025 19:42
Εργατικό δυστύχημα στην Πτολεμαΐδα: Νεκρός 40χρονος σε μηχανουργείο
NewsroomΣυναγερμός σήμανε σε μηχανουργείο στην Πτολεμαΐδα, έπειτα από ένα εργατικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 40χρονο.
Ο 40χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας στο μηχανουργείο, με τις συνθήκες του περιστατικού να είναι υπό διερεύνηση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία.
Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς.
Το σώμα του άνδρα μεταφέρθηκε στην Κοζάνη για νεκροψία – νεκροτομή. Για τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος έρευνα διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Εορδαίας.
Διαβάστε ακόμη
- Ήχησαν σειρήνες στο Ισραήλ: Το Ιράν εξαπέλυσε πυραύλους σε αντίποινα της αιματηρής επίθεσης στη Βηρυτό
- Βαλλίστρα, στιλέτα και... πίτμπουλ: Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του Τζέιμς Δαλαμάγκα στο Αίγιο
- Εκτός ελέγχου ο Τραμπ: Η στιγμή που αποχωρεί από συνέντευξη με ύβρεις - «Είσαι διεφθαρμένη»
- Πώς ο χειρότερος stalker της Βρετανίας μπορεί να βγάλει από τις φυλακές του Ιράν ένα ζευγάρι Βρετανών