Ελλάδα|10.11.2025 07:32
Κορωπί: Άνδρας παρέσυρε με αυτοκίνητο γυναίκα μετά από διαπληκτισμό
NewsroomΑναστάτωση το απόγευμα της Κυριακής (9/11) στο Κορωπί, όταν μια γυναίκα ηλικίας 41 ετών κατήγγειλε πως έπεσε θύμα επίθεσης από έναν άνδρα 61 ετών, έπειτα από διαπληκτισμό.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα στις αστυνομικές Αρχές, ο 61χρονος την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς την ελαφρά στα κάτω άκρα. Η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες συνέλεξαν στοιχεία και μαρτυρίες για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του επεισοδίου.
Διαβάστε ακόμη
- 100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
- Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
- ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
- Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία