Απίστευτο περιστατικό στο Κορωπί: Έκλεβαν νερό από το πότισμα φυτών αυτοκινητόδρομου - 8 συλλήψεις
NewsroomΜια ασυνήθιστη μέθοδο κλοπής νερού αποκάλυψε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (12/11) σε οικισμό στο Κορωπί.
?Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ολόκληρο παράνομο δίκτυο υδροδότησης, το οποίο οι κάτοικοι είχαν συνδέσει παράνομα στην παροχή νερού που προορίζεται για το πότισμα των φυτών του αυτοκινητόδρομου.
?Χρησιμοποιώντας πλαστικούς σωλήνες και λάστιχα, είχαν καταφέρει να «τραβήξουν» το νερό από το σύστημα του αυτοκινητόδρομου και να το διοχετεύσουν στα σπίτια του οικισμού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα
?Από την επιχείρηση, την οποία οργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής με τη συμμετοχή δυνάμεων της Ο.Π.Κ.Ε., της Τροχαίας και ενός αστυνομικού σκύλου, συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα.
?Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή νερού και ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για ρύπανση του περιβάλλοντος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε βίντεο από το orangepress
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό