Ελλάδα
|
16.11.2025 15:49
Πρέβεζα: 16χρονη στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ - Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη καταστήματος
NewsroomΑστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πρέβεζας προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (16/11) στη σύλληψη ενός Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την προστασία των ανηλίκων από το αλκοόλ.
Όπως μεταδίδει το epiruspost.gr, η σύλληψη του ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος έγινε στο πλαίσιο διερεύνησης ενός περιστατικού μέθης ανήλικης.
Η ανήλικη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο νωρίς το πρωί. Από την έρευνα προέκυψε ότι η μαθήτρια είχε καταναλώσει αλκοόλ νωρίτερα στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας. Η 16χρονη μαθήτρια, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!