Πολυτεχνείο: Μικροεντάσεις και 20 προληπτικές προσαγωγές πριν την πορεία
NewsroomΞεκίνησε η πορεία από το Πολυτεχνείο προς την αμερικανική πρεσβεία, με την αστυνομία να προχωρά σε 20 προσαγωγές, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων και ευρημάτων σε σάκους παρευρισκομένων.
Η μία εξ αυτών θα μετατραπεί σε σύλληψη μια και στην κατοχή ενός ατόμου βρέθηκαν ένα σφυρί και ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.
Το Πολυτεχνείο έκλεισε τις πύλες του στις 13.00 το μεσημέρι αφού νωρίτερα χιλιάδες κόσμος τίμησε με την παρουσία του την επέτειο των 52 ετών από την εξέγερση κατά της Χούντας.
Γονείς με παιδιά, ηλικιωμένοι, νέοι και νέες ήταν εκεί,, για να τιμήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους.
Το Πολυτεχνείο είχε ανοίξει τις πύλες του από το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων και σήμερα το κέντρο της Αθήνας «βούλιαξε» από ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλησαν να δηλώσουν το «παρών» σε μια ημέρα συλλογικής μνήμης.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
- Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο