Φρίκη: 20χρονος ασελγούσε στα 2 και 4 ετών ανίψια του - Κατηγορείται και ο σύντροφός του
Γιάννης ΖιάκαςΦρίκη προκαλεί η αποκάλυψη της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, ηλικίας 2 και 4 ετών, από τον αδερφό της μητέρας τους. Για την υπόθεση κατηγορούνται ο 20χρονος θείος των παιδιών και ο 40χρονος σύντροφός του.
Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα των παιδιών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όταν παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά του 4χρονου γιου της και απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο. Από την εξέταση προέκυψαν στοιχεία που οδήγησαν στην έναρξη της αστυνομικής έρευνας.
Αποτροπιασμός από τα στοιχεία της υπόθεσης
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα της προανάκρισης, ο 20χρονος φέρεται να μετέφερε τα παιδιά στο σπίτι του, όπου βρισκόταν και ο 40χρονος σύντροφός του. Στο κινητό του 20χρονου εντοπίστηκαν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο 20χρονος έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο 40χρονος αναμένεται να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για αποπλάνηση ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων.
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό