Efood: Πρόσφερε μπόνους 70% για όσους κάνουν ντελίβερι εν μέσω κακοκαιρίας και... το μάζεψε όταν μαθεύτηκε
NewsroomΤην ώρα που η Αττική γινόταν «ποτάμι» από την «Byron» χθες (4/12) η efood υποσχόταν στους διανομείς της αυξήσεις εάν εργαστούν εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας.
Το Σωματείο Εργαζομένων της efood γνωστοποίησε το e-mail στο οποίο η εταιρεία ενημέρωνε τους διανομείς της: «Οι παραγγελίες είναι αυξημένες. Από 21:30 μέχρι 23:30 οι αμοιβές είναι αυξημένες κατά 70%. Το ποσό θα περιλαμβάνεται στην αμοιβή που θα βλέπεις στην οθόνη αποδοχής».
Οι εργαζόμενοι της ίδιας εταιρίας είχαν λάβει ακόμα μια ειδοποίηση από την εταιρεία για να εργαστούν το χρονικό διάστημα 19:00 με 21:00, σύμφωνα με το συνδικάτο τους στην Περιφέρεια Αττικής.
Βέβαια, λίγο αργότερα, η εταιρεία, ανασκεύασε και με νέο μήνυμα ενημέρωνε ότι λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας η εταιρεία δεν θα λειτουργούσε από 22:30 ως τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
- Στην παλιά του γειτονιά για πάντα ο Γιώργος Μαζωνάκης: Κοσμοσυρροή, δάκρυα, τραγούδια και «αθάνατος» στη λαϊκή αγρυπνία
- Σοκ στον Κολωνό: Η στιγμή που ΙΧ παραβιάζει κόκκινο και εμβολίζει μοτοσικλετιστή
- Συναγερμός στη Γαύδο: Ανετράπη βάρκα με 77 μετανάστες - Ένας νεκρός, 25 αγνοούμενοι, 51 διασώθηκαν
- Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο: Ο Αλκέτ Ριζάι στο μικροσκόπιο για την άγρια συμπλοκή σε beach bar