Τραγωδία στη Φωκίδα: Άνδρας κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ καιγόταν και το σπίτι του
NewsroomΜια απίστευτη τραγωδία συνέβη στη Φωκίδα, όπου ένας άνδρας, περίπου 70 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο Μαριολάτας – Λιλαίας.
Σύμφωνα με το tvstar.gr το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και δυστυχώς ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό και έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έσβησαν τη φωτιά και αντίκρισαν την απανθρακωμένη σορό του άτυχου άνδρα.
Ωστόσο, την ίδια ώρα που καιγόταν το αυτοκίνητο, είχε πάει φωτιά και το σπίτι της οικογένειας του άνδρα στην Άνω Μαριολάτα.
Πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα στο σπίτι και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά, που στο πέρασμά της προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο σπίτι.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει έρευνα προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
- Εμποτισμένο με προπάνιο σε μήκος δεκάδων μέτρων το χώμα στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Πού στρέφονται οι έρευνες
- Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...
- Μετά 30 χρόνια και τα Ίμια ανταριάζουν ακόμα - Καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή κάποιους βόλευαν οι θεωρίες συνωμοσίας;