Αλεξανδρούπολη: Εώς και 24 ώρες νεκρό πριν τη μεταφορά του το παιδί που πέθανε από ασιτία
NewsroomΣτον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης θα απολογηθεί σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, η μητέρα του 3χρονου παιδιού, το οποίο έχασε τη ζωή του από ανακοπή λόγω ασιτίας λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας
Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα, το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου, νεκρό στο νοσοκομείο της πόλης και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο θάνατός του φέρεται να προήλθε έως και 24 ώρες πριν τη μεταφορά του στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Η γυναίκα, που είναι μητέρα άλλων δύο παιδιών, στα δικαστήρια θα δώσει εξηγήσεις, για τις συνθήκες που το παιδί έφυγε από τη ζωή. Μαζί με τη μητέρα συνελήφθησαν και οι παππούδες του παιδιού, στο σπίτι των οποίων φιλοξενούταν η οικογένεια. Ο πατέρας του παιδιού φέρεται να ζει και να εργάζεται εκτός Ελλάδας.
Το παιδί φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σχεδόν σκελετωμένο, ξεκάθαρη ένδειξη του υποσιτισμού του. Στο νοσοκομείο έγινε πολύ μεγάλη κινητοποίηση από τους γιατρούς, όμως, είχε φύγει ήδη από τη ζωή και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και διενεργήθηκε νεκροψία - νεκροτομή το απόγευμα της Τετάρτης.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: LIVE η συνεδρίαση στη Βουλή για τις άρσεις ασυλίας των 13 βουλευτών της ΝΔ
- Πτώση 13χρονης στο Χαϊδάρι: «Άφησε τα χέρια της και έπεσε με το κεφάλι» - Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες
- Έτσι θα βγεις έξω; Εξηγώντας τα αυτονόητα
- Μίλτος Πασχαλίδης: «Απάνθρωπες οι ώρες στα μπουζούκια - Γιατί να τραγουδάμε στη 1, στις 21.00 δεν κάνουμε κέφι;»