Ελλάδα|22.12.2025 21:14

ΗΣΑΠ: Έπεσε άνθρωπος στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Διακόπηκαν δρομολόγια

Newsroom

Νεκρός είναι ο άνθρωπος που έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στον σταθμό «Κάτω Πατήσια» σήμερα, Δευτέρα 22/12 γύρω στις 21:00. Η ΣΤΑΣΥ σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για αυτοκτονία.

Λόγω του περιστατικού, έχουν διακοπεί προσωρινά τα δρομολόγια του συρμού στο τμήμα του συγκεκριμένου σταθμού. Εκτός λειτουργίας είναι προσωρινά οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Άγιος Νικόλαος και Άγιος Ελευθέριος».

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται μόνο τα δρομολόγια από Πειραιά μέχρι Αττική και από Κηφισιά μέχρι Άγιο Ελευθέριο.

Για την ανάσυρση του ατόμου επιχείρησαν 9 πυροσβέστες, με 3 οχήματα.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Κηφισιά- Άνω Πατήσια  και Πειραιάς  - Αττική, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Κάτω Πατήσια. Εκτός λειτουργίας είναι προσωρινά οι σταθμοί Κάτω  Πατήσια, Άγιος Νικόλαος και Άγιος Ελευθέριος».

ειδήσεις τώραηλεκτρικόςΠατήσιαδρομολόγιαΚηφισιά