Θεσσαλονίκη: Επίθεση με δέκα μολότοφ σε περιπολικό τα ξημερώματα
NewsroomΕπίθεση με βόμβες μολότοφ σε όχημα της αστυνομίας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε στενό, πίσω από το τουρκικό προξενείο, στη Θεσσαλονίκη, πέταξαν άγνωστοι και εξαφανίστηκαν.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:15 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου και επρόκειτο για αιφνιδιαστική επίθεση από ομάδα ατόμων, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και βγήκαν από την περιοχή της Άνω Πόλης.
Συνολικά έριξαν δέκα μολότοφ προς το περιπολικό, μέσα στο οποίο φέρεται να βρισκόταν και ένας αστυνομικός, ο οποίος δεν έπαθε το παραμικρό. Προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης φθορές στο όχημα.
Μετά την επίθεση η αστυνομία προχώρησε σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Έγιναν εννέα προσαγωγές, όμως, όλα τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
- Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
- Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους