Ελλάδα|31.12.2025 12:25
Απίστευτη ληστεία στον Άγιο Δημήτριο: Άρπαξε πορτοφόλι και μπουφάν παριστάνοντας τον αστυνομικό
Γιάννης ΖιάκαςΈνα απίστευτο περιστατικό ληστείας κατέγραψαν οι Αρχές στον Άγιο Δημήτριο το απόγευμα της Τρίτης (30/12), όταν άγνωστος δράστης παριστάνοντας τον αστυνομικό άρπαξε το πορτοφόλι και το μπουφάν ενός 33χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος περίμενε σε στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα. Τότε ήταν που ένας άνδρας τον προσέγγισε με αυτοκίνητο, κατέβηκε από το όχημα και του φώναξε «Αστυνομία, ψηλά τα χέρια».
Με αυτόν τον τρόπο, ο δράστης κατάφερε να του αποσπάσει το πορτοφόλι και το μπουφάν. Ο 33χρονος, όμως, όπως φαίνεται, δεν το έβαλε κάτω. Πήδηξε μέσα στο αυτοκίνητο και συνεπλάκη με τον άνδρα που παρίστανε τον αστυνομικό, ο οποίος, όμως, κατάφερε τελικά να ξεφύγει.
Διαβάστε ακόμη
- Σύνταγμα: Ο τροχονόμος και τα δώρα στο βαρέλι - Αναβίωσε ένα από τα έθιμα της παλιάς Αθήνας
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ερντογάν με απειλές - «Δε θα ανεχτούμε πειρατεία στη Γαλάζια Πατρίδα μας»
- Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ρομπέρτο Κάρλος - Υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε επέμβαση
- Καλωσόρισαν ήδη το 2026: Το Κιριμπάτι υποδέχτηκε πρώτο τη νέα χρονιά, φαντασμαγορικό σόου στη Νέα Ζηλανδία - Ακολουθεί η Αυστραλία