Ελλάδα|11.01.2026 14:00
Υπό έλεγχο η φωτιά σε αποθήκες επιχείρησης στο Κορωπί - Μεγάλες υλικές ζημιές
NewsroomΥπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (11/01) σε αποθηκευτικούς χώρους επιχείρησης στο Κορωπί, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 7:00 το πρωί σε αποθήκες όπου φυλάσσονταν αυγά και ξυλεία, με αποτέλεσμα οι φλόγες να εξαπλωθούν γρήγορα και να προκαλέσουν σοβαρές καταστροφές στον χώρο της επιχείρησης.
Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 27 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ σημαντική ήταν και η συνδρομή υδροφόρων οχημάτων των γειτονικών ΟΤΑ, προκειμένου να περιοριστεί η φωτιά και να αποτραπεί η επέκτασή της σε παρακείμενες εγκαταστάσεις.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Διαβάστε ακόμη
- Συμφωνία Ιράν - ΗΠΑ: Μια πυρηνική διαμάχη χωρίς ξεκάθαρη γραμμή από τον Τραμπ
- Πανελλήνιες 2026 - ΕΠΑΛ: Χωρίς δυσκολία τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά - Οι απαντήσεις
- «Επιχείρηση Θερισμός»: Πώς το ελληνικό FBI ξερίζωσε τη μαφία των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αίσιο τέλος: Βγήκαν και οι τελευταίοι εγκλωβισμένοι από το πλημμυρισμένο σπήλαιο - Το χρονικό της δραματικής διάσωσης