Ελλάδα|12.01.2026 08:23
Θεσσαλονίκη: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στον Σοχό
NewsroomΝεκρή ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα, από διώροφο σπίτι που πήρε φωτιά το απόγευμα της Κυριακής (11/1) στον Σοχό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το σπίτι, λόγω εύφλεκτων υλικών, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Στο σημείο έσπευσαν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα για την κατάσβεση, οι οποίοι εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας στο εσωτερικό του σπιτιού.
Διαβάστε ακόμη
- «Εγώ το έκανα»: Η ομολογία του 17χρονου σε αστυνομικό για τη δολοφονία στο Λουτράκι - Πώς έπεσε στα χέρια της ΕΛΑΣ
- Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Ποια ήταν η Μαρία Λαδά που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κενό
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που το τραμ στο Μιλάνο εκτροχιάζεται - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Ο «άνθρωπος Tesla»: Ο 27χρονος που «μπαίνει» κάθε βράδυ στην πρίζα για να μένει ζωντανός