Ελλάδα|12.01.2026 12:53
Ρόδος: Νεογέννητο βρέφος δεν τα κατάφερε παρά την αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Ηρακλείου
NewsroomΔεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή βρέφος λίγων ωρών, για το οποίο στήθηκε αεροδιακομιδή από τη Ρόδο στο Ηράκλειο, με την ελπίδα να σωθεί η ζωή του.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε χωρίς τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έδωσαν μάχη, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Η είδηση έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη, με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται στην οικογένεια του μωρού που βιώνει ανείπωτο πόνο.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
- «Ψηφιακός θόρυβος» πίσω από το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών, πώς προκλήθηκε - Όλο το πόρισμα
- Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
- Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ