Κρήτη: Νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων
NewsroomΔύο παιδιά βίωναν το μαρτύριο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Χανιά Κρήτης από τον πατριό και τη μητέρα τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι, μαθήτρια Γυμνασίου, πήγε στο σχολείο έχοντας κομμένα μαλλιά και μώλωπες. Το κορίτσι εξιστόρησε στην καθηγήτριά του την κακοποίηση που ζούσε από τον πατριό και τη μητέρα του, ζητώντας βοήθεια.
Οπως αναφέρει το flashnews, το κορίτσι με τον αδελφό του βρίσκονταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν. Η ανήλικη, ωστόσο, κατάφερε και έφυγε και να πάει στην καθηγήτριά του.
Η καθηγήτρια ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση κακοποίησης, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή του πατριού και τη μητέρα. Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ενημερώθηκε και έσπευσε στα Χανιά, ενώ του δόθηκε η επιμέλειά τους.
Η υπόθεση κακοποίησης έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό