Λατινοπούλου: Κατήγγειλε γείτονές της ότι κατέγραφαν με κάμερες ασφαλείας μέρος του σπιτιού της
NewsroomΣε καταγγελία ενός ζευγαριού γειτόνων της, ηλικίας 55 και 51 ετών, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προχώρησε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία υπήρχαν δύο εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας στην οικία των συλληφθέντων, σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίες κατέγραφαν ιδιωτικό χώρο της οικίας της Αφροδίτης Λατινοπούλου, καθώς και κοινόχρηστο χώρο του συγκροτήματος που βρίσκονται οι κατοικίες.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι δύο κάμερες ασφαλείας καθώς και δύο κάρτες μνήμης αυτών. Ο 55χρονος και η 51χρονη συνελήφθησαν. Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι οι κάμερες κατέγραφαν μέρος της αυλής του σπιτιού της κ. Λατινοπούλου.
- Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας - Κλείνει το προξενείο στη Βόννη
- «Έγιναν μέρος της τοπικής κοινωνίας»: Το «αντίο» της δασκάλας στην πολύτεκνη οικογένεια από τη Φουρνά
- Έπιασε απ' την κάμερα τη σύζυγό του να τον απατά... και κατέληξε στη φυλακή για παραβίαση ιδιωτικότητας
- Δολοφονία Τούπακ Σακούρ: Πώς ο «Keffe D» παγιδεύτηκε από τα ίδια του τα απομνημονεύματα