Αίγιο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομήλικό του έξω από σχολείο - Νοσηλεύεται στο Ρίο
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα ακόμη περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά στο Αίγιο, όπου ένας 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής και μετά στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται, καθώς συνομήλικος του τον χτύπησε άγρια.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το temponews.gr ο ξυλοδαρμός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (15.01.2026) έξω από Ειδικό Σχολείο στο Αίγιο. Ο ανήλικος ξεκίνησε να χτυπά με μανία τον 16χρονο, για λόγους που ακόμη διερευνώνται.
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αιγίου και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο. Εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύεται.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο αλλά και τη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.
Πώς έγινε η τραγωδία με τον νεκρό στη Ρόδο από την κακοκαιρία - Είχε πάρει σύνταξη αλλά παρέμεινε στη δουλειά
«Μοιρασιά» στα Γλυπτά του Παρθενώνα θέλει ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου - Ζητά συμβιβασμούς
Στο φως το «αρχαιότερο ναυάγιο» στον κόσμο ηλικίας 4.700 ετών - Ταξίδευε προς την Κρήτη ή την Τροία;
Καταργείται το «εμβόλιμο δευτερόλεπτο»; Τι είναι και πώς μπορεί να αλλάξει για πάντα τη μέτρηση του χρόνου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



