Ελλάδα|25.01.2026 12:41

Θεσσαλονίκη: Κινούνταν με 179 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο τα 80 - Δυο συλλήψεις

Newsroom

Στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων, ηλικίας 24 και 22 ετών, προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (25/01) αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για επικίνδυνη οδήγηση στην εσωτερική περιφερειακή οδό της πόλης.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο οδηγοί εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στον κόμβο Ευόσμου, να κινούνται με υπερβολική ταχύτητα, παραβιάζοντας κατάφωρα τα όρια που προβλέπονται από τη σήμανση.

Με τη χρήση συσκευής ελέγχου ταχύτητας (radar) διαπιστώθηκε ότι και οι δύο κινούνταν με 179 χλμ/ώρα, όταν το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στο σημείο είναι 80 χλμ/ώρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οι αρχές υπενθυμίζουν τη σοβαρότητα της υπερβολικής ταχύτητας και καλούν τους οδηγούς σε υπευθυνότητα για την ασφάλεια όλων.

οδηγόςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρασύλληψηοδήγηση