Ελλάδα|28.01.2026 06:58
Χίος: Σοβαρές πλημμύρες από τις ισχυρές καταιγίδες - Χείμαρροι οι δρόμοι στα χωριά
NewsroomΣφοδρή κακοκαιρία έπληξε, το απόγευμα της Τρίτη, τη Χίο, προκαλώντας σοβαρές πλημμύρες, πτώσεις δέντρων και κατολισθήσεις. Ορμητικοί χείμαρροι δημιουργήθηκαν σε πολλά χωριά του νησιού.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Ζώα, εξαιτίας της κακοκαιρίας οι υπηρεσίες επενέβησαν σε 16 συμβάντα σε όλη τη Χίο, που ήταν σε πορτοκάλι συναγερμό μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.
Χείμαρροι δημιουργήθηκαν στην περιοχή των Καμποχώρων, με τα ορμητικά νερά να περνούν μέσα από κατοικημένες περιοχές.
Μεγάλα προβλήματα παρατηρήθηκαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης και στην περιοχή Μέγας Λιμνιώνας, με την περιοχή να έχει πλημμυρίσει.
Διαβάστε ακόμη
- Πανελλήνια θλίψη για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής τους - Τα νεότερα για τους τραυματίες
- Η αλήθεια για εμβόλια και ευλογιά των αιγοπροβάτων, το άδειασμα στη Διαμαντοπούλου, η αναδίπλωσή της και η εν κρυπτώ δοξαζόμενη Καρυστιανού
- Σιδηρόδρομος: Εφιάλτης η βλάστηση - Αποσπασματικές οι εργολαβίες και «μπαλάκι» οι ευθύνες
- «Μια τέτοια τραγωδία δεν έχει χρώματα»: Συγκλονίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για το πολύνεκρο δυστύχημα