Ελλάδα|28.01.2026 22:44
Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη
NewsroomΌπως έκανε γνωστό ο Ρουβίκωνας το βράδυ της Τετάρτης (28/01), μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οργάνωση πραγματοποίησε παρέμβαση στο σπίτι του ιδιοκτήτη του εργοστασίου «Βιολάντα» στα Τρίκαλα.
Η οργάνωση προχώρησε σε αυτή την παρέμβαση, μετά το πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα στο εργοστάσιο «Βιολάντα» που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο πέντε εργαζομένων.
Ο Ρουβίκωνας ανέβασε βίντεο στη σελίδα τους στο Facebook, όπου εμφανίζονται μέλη της να γράφουν συνθήματα σε τοίχο που όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους, είναι η οικία του ιδιοκτήτη του εργοστασίου.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε ακόμη
- Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
- Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
- Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
- Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας