Ξάνθη: Η στιγμή που απορριμματοφόρο «βουλιάζει» στην άσφαλτο - Στον αέρα το όχημα
NewsroomΈνα περίεργο ατύχημα έγινε στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής (1/2) καθώς απορριμματοφόρο όχημα βυθίστηκε στην άσφαλτο.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το ατύχημα σημειώθηκε επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου, μια από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, με το όχημα μάλιστα να σηκώνεται στον αέρα κατά το ήμισυ.
Ο οδηγός και οι υπόλοιποι που πραγματοποιούσαν τη διακομιδή των απορριμμάτων δεν τραυματίστηκαν.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε προσωρινά στο σημείο, μέχρι να απομακρυνθεί το απορριμματοφόρο.
Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στους περιοίκους που βγήκαν στον δρόμο και στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί, ενώ ξεκίνησε η διαδικασία για την απομάκρυνση του οχήματος, ώστε να τεθεί εκ νέου σε κυκλοφορία ο δρόμος.
- Στο σημείο μηδέν οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπει το σχέδιο της Τεχεράνης που απέρριψε ως απαράδεκτο ο Τραμπ
- Το εκλογικό σταυρόλεξο του Μεγάρου Μαξίμου - Οι τρεις ορίζοντες που ζυγίζει ο Μητσοτάκης
- «Μου κάνατε τη ζωή λίγο πιο εύκολη»: Η πράξη καλοσύνης που χάρισε 170.000 δολάρια σε διανομέα
- Μπορεί η θετική σκέψη να σε βοηθήσει να γεράσεις καλύτερα; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα