Ελλάδα|03.02.2026 08:03

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στον Αγιόκαμπο: «Πνιγόμαστε κάθε φορά»

Newsroom

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι στον Αγιόκαμπο Λάρισας μετά τις πλημμύρες που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας. Σε διάστημα πέντε χρόνων είναι η τρίτη και για άλλους ή τέταρτη φορά που πλημμυρίζουν τα σπίτια τους.

«Απελπισία, δεν έμεινε τίποτα»

«Έχουμε πλημμυρίσει τόσες φορές, πνιγόμαστε κάθε φορά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα έργα σε δύο χρόνια, όμως μέχρι τότε θα παθαίνουμε διαρκώς τα ίδια», αναφέρουν.

«Ζούμε με τον φόβο τόσα χρόνια», αναφέρει άλλος κάτοικος στο onlarissa.gr για να προσθέσει: «Απελπισία, δεν έμεινε τίποτα, έχουμε 30 πόντους νερό μέσα στο σπίτι. Δεν έμεινε τίποτα, ούτε έπιπλα ούτε ηλεκτρικές συσκευές, τίποτα. Κάναμε δύο χρόνια να φτιάξουμε το σπίτι από την προηγούμενη πλημμύρα και τώρα πάλι τα ίδια, καταστροφή».

ειδήσεις τώραπλημμύρεςΛάρισακάτοικοι