Ελλάδα|04.02.2026 08:50
Εφιάλτης για ζευγάρι: Ληστές τους έδεσαν και έφυγαν με λεία 100.000 ευρώ
NewsroomΕφιαλτικό βράδυ έζησε ένα ζευγάρι στα Μεσόγεια, καθώς ήρθε αντιμέτωπο με ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.
Τέσσερα άτομα που φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά, παραβίασαν μπαλκονόπορτα μονοκατοικίας και βρέθηκαν στο εσωτερικό της, πέφτοντας πάνω στους ιδιοκτήτες.
Τους έδεσαν και άρπαξαν 65.000 ευρώ
Αφού τους απείλησαν με κατσαβίδι και ρόπαλο, τους έδεσαν κι άρχισαν να ψάχνουν ανενόχλητοι όλο το σπίτι, βρίσκοντας τελικά περίπου 65.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 32.000 ευρώ.
Λίγο μετά τη φυγή τους, ο 62χρονος ιδιοκτήτης κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία. Η σήμανση έφτασε στο σημείο, πήρε αποτυπώματα και έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια ταυτοποίησης, εντοπισμού και σύλληψης των δραστών.
Διαβάστε ακόμη
- Μια συνταρακτική ιστορία που σόκαρε την Ευρώπη: ο ψευτογιατρός που έδρασε στη Γαλλία, η πλαστή ζωή και τα τραγικά θύματά του
- Άγριος καβγάς Καλλιακμάνη - Παγώνη για τους ελέγχους σε ιατρεία: «Δεν σας επιτρέπω να θίγετε τους γιατρούς»
- Μητσοτάκης: Κάτω από 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης - Αυξημένο επίδομα και επιδότηση στο diesel για τον Οκτώβριο
- Μαργαρίτα Παπανδρέου: Οικογένεια, φίλοι και πολιτικός κόσμος στο τελευταίο αντίο - «Αγάπησε βαθιά την Ελλάδα»