Ρουβίκωνας: Aποζημίωσε την εταιρεία που χτύπησε κατά λάθος - «Το κόστος καλύφθηκε πλήρως»
NewsroomΤην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη από λάθος η εταιρεία Αναγνώστου Φυτοχώματα στα γραφεία στις Αχαρνές κάλυψε ο Ρουβίκωνας, κλείνοντας οριστικά το ζήτημα.
Η οργάνωση είχε ανακοινώσει ότι στόχος της ήταν τα γραφεία της βιομηχανίας «Βιολάντα ΑΕ» στις Αχαρνές, ως «απάντηση» στο πολύνεκρο δυστύχημα στο εργοστάσιο της εταιρείας στα Τρίκαλα. Ωστόσο, λόγω γειτνίασης των κτιρίων, η επίθεση με βαριοπούλες κατέληξε σε γραφεία άλλης εταιρείας.
Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης είχε τότε δηλώσει πως «η εταιρεία που χτυπήθηκε θα αποζημιωθεί για τις υλικές ζημιές της», αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το λάθος. Με τη σημερινή ανακοίνωση της Αναγνώστου Φυτοχώματα, επιβεβαιώνεται ότι η αποζημίωση καταβλήθηκε και η ζημιά έχει ήδη διορθωθεί.Η εταιρεία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το θέμα έχει ολοκληρωθεί», κλείνοντας έτσι τον κύκλο της υπόθεσης που είχε προκαλέσει συζητήσεις για την αστοχία της επίθεσης.
- Κινηματογραφική στρατιωτική επιχείρηση με αλεξίπτωτα σε απομακρυσμένο νησί από Βρετανούς κομάντο για ασθενή με χανταϊό
- Τζιτζιφιές: «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε ο άνδρας που πυροβόλησε γυναίκα σε μπαρ - Η στιγμή της σύλληψης
- Το βίντεο με τα ατελείωτα ράντζα στο Αττικόν και η απάντηση Γεωργιάδη - «Δεν φταίω εγώ»
- Πώς να αποτρέψετε την ΑΙ από το να σας «κάψει» το μυαλό - Ο οδηγός επιβίωσης