Χίος: 19χρονη δέχτηκε επίθεση με πέτρα στο κεφάλι από τον σύντροφό της
NewsroomΕπίθεση από τον σύντροφό της δέχτηκε 19χρονη στη Χίο, με το θύμα να μεταφέρεται χθες (10/2) το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου έχοντας υποστεί θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η κοπέλα δέχτηκε τρία χτυπήματα στο κεφάλι με πέτρα και αφού της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια, επέστρεψε σπίτι της με συνοδεία της αστυνομίας.
Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης
Όπως αναφέρεται, διερχόμενος οδηγός κάλεσε την αστυνομία, όταν αντιλήφθηκε το επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού, σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Μυρσινδίου στο Βροντάδο.
Ο άντρας που χειροδίκησε εναντίον της συντρόφου του, παραμένει ασύλληπτος, με τις Αρχές να έχουν κινητοποιηθεί έντονα για τον εντοπισμό του.
Να σημειωθεί πως ο δράστης έμενε στο σπίτι της 19χρονης, ενώ είχε απασχολήσει και παλαιότερα την αστυνομία.
- Εικόνες καταστροφής από τη φωτιά στη Χαλκιδική: Καμένα σπίτια, αγωνία για τα επικίνδυνα «καντηλάκια»
- Αποκάλυψη OPEN: Ο ηλεκτρολογικός πίνακας του σπιτιού στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος στην Κίμωλο
- Μητέρα τριών παιδιών πέθανε 10 λεπτά πριν από αισθητική επέμβαση «κοψοχρονιά» στην Τουρκία
- Απίστευτο βίντεο: Χταπόδι «γαντζώθηκε» στο πρόσωπο ψαρά - Αναγκάστηκε να το χτυπήσει για να ξεφύγει