Ελλάδα|12.02.2026 11:53
Σοβαρή καταγγελία για σχολείο στην Πάτρα: Εκπαιδευτικός χαστούκισε τρεις φορές παιδάκι με αυτισμό
NewsroomΣε μία πολύ σοβαρή καταγγελία σε βάρος εκπαιδευτικών Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας, προχώρησε στην Ασφάλεια Πατρών, η μητέρα ενός 9χρονου παιδιού.
H μητέρα του ανήλικου αγοριού κατήγγειλε ότι γυναίκα εκπαιδευτικός εντός του σχολείου τράβηξε από το χέρι το παιδί της και του έριξε τρία χαστούκια στο πρόσωπο προκαλώντας του σωματική βλάβη.
Από την αστυνομία, μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος μιας ακόμη εκπαιδευτικού η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό και δεν απέτρεψε την πράξη, μεταδίδει το tempo24.news.
Η Ασφάλεια Πατρών ενεργεί τη σχετική προανάκριση της υπόθεσης και σε βάρος των δύο γυναικών σχημάτισε δικογραφία για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου προσώπου, ενώ οι δύο γυναίκες αναζητούνται.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης: Θα πέσει περαιτέρω η τιμής της βενζίνης - 'Ελεγχοι στην αγορά για το«πάγωμα» των τιμών
- Δίκη τρίχρονου Άγγελου: Ένοχοι η μητέρα του και ο πρώην σύντροφος της - «Το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά»
- Από αδέσποτο... ήρωας: Η συγκινητική ιστορία του Τσουνάμι, του σκύλου που διέσωσε 13 ανθρώπους στους σεισμούς της Βενεζουέλας
- Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Πετράλωνα: Μία γυναίκα αγνοείται - Πέντε προσαγωγές