Τρίκαλα: Γιαγιά πήγε να πάρει τους βαθμούς του εγγονού της και επιτέθηκε λεκτικά στη διεύθυνση του σχολείου
NewsroomΣοβαρό λεκτικό επεισόδιο από τη γιαγιά ενός μαθητή σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/02) σε περιφερειακό Γυμνάσιο των Τρικάλων, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση στο σχολικό περιβάλλον.
Όπως μεταδίδει το trikalaopinion.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα μετέβη στο σχολείο προκειμένου να παραλάβει τη βαθμολογία του τετραμήνου του εγγονού της. Ωστόσο, για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, η συζήτηση με τη διεύθυνση του σχολείου εξελίχθηκε σε έντονη φραστική επίθεση.
Σύμφωνα με αναφορές, η γιαγιά του μαθητή φέρεται να εξαπέλυσε λεκτική επίθεση εναντίον της διεύθυνσης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στον χώρο.
Η κατάσταση κρίθηκε σοβαρή και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της ηλικιωμένης γυναίκας. Η ίδια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, όπου προσήλθαν και οι γονείς του μαθητή.
- Ο Μακρόν άνοιξε τη συζήτηση για πυρηνικά στην Ευρώπη - «Δεν έχουμε άλλη επιλογή»
- Οι αγρότες κάνουν ολονυχτία με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα - «Μόνο κοροϊδία πήραμε»
- Πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό 15χρονο στη Λούτσα - «Τι έκανα, τι έκανα» φώναζε ο ανήλικος οδηγός
- Εντυπωσιακή έρευνα: Ο πυρήνας της Γης μπορεί να περιέχει 45 ωκεανούς υδρογόνου