Ελλάδα|16.02.2026 22:58
Πανικός στον Πειραιά: Δέντρο έπεσε στη μέση κατάμεστης λαϊκής αγοράς - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα
NewsroomΈντονη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα (16/2) το μεσημέρι σε λαϊκή αγορά του Πειραιά μετά από ξαφνική πτώση δέντρου.
Συγκεκριμένα, ένα τεράστιο δέντρο προσγειώθηκε στο οδόστρωμα, με τους περαστικούς να αναλογίζονται τρομοκρατημένοι τι θα είχε συμβεί εάν περνούσαν από το σημείο λίγα δευτερόλεπτα πριν.
Σύμφωνα με το Piraeus Press, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:30 στην οδό Ζαΐμη στο Νέο Φάληρο, παράλληλη οδό με τις γραμμές του Ηλεκτρικού, όπου διεξάγεται η λαϊκή κάθε Δευτέρα.
Οι επαγγελματίες της λαϊκής και οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για θαύμα, μιας και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Διαβάστε ακόμη
- Νύχτα κόλασης από τη φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο, ζημιές σε σπίτια
- «Η πραγματική αξία φαίνεται στις πράξεις»: Ο βραβευμένος γιατρός που οδηγά ασθενοφόρο στη Μάνη
- «Είναι καταπληκτικό παιδί»: Ο νεαρός ναυαγοσώστης που έγινε viral έσωσε και άλλους κολυμβητές την ίδια ημέρα
- Τι απαντά ο Γιώργος Χατζιδάκις μετά τον σάλο: Δεν απαγόρευσα στον Μητσιά να τραγουδά τον «Γιάννη τον Φονιά»