Φωτιά σε ψαροταβέρνα στο Ζούμπερι τα ξημερώματα - Απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα
NewsroomΠεριπετειώδες ήταν το ξημέρωμα της Τρίτης για τους ενοίκους κατοικιών στην οδό Αεροπορίας στο Ζούμπερι λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε περίπου στις 04.00 το πρωί σε κατάστημα εστίασης.
Όπως γράφει το marathonpress.gr, παρότι η ψαροταβέρνα Armellada ήταν κλειστή, ξεκίνησε πυρκαγιά πιθανότατα από βραχυκύκλωμα, η οποία επεκτάθηκε γρήγορα και οι φλόγες άρχισαν να γλείφουν κατοικία που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.
Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής από τη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα πέντε οχήματα με 10 πυροσβέστες και ξεκίνησε έλεγχος σε τρία διαμερίσματα και επιχείρηση εκκένωσης, η οποία ήταν επιτυχής, καθώς τρία άτομα βγήκαν σώα.
Το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα ανακριτικό της Πυροσβεστικής για έρευνα σχετικά με τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.
- «Η Κίνα κρατάει τα χαρτιά»: Τι σημαίνει η επίσκεψη του Πούτιν στο Πεκίνο αμέσως μετά τον Τραμπ
- Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
- Παραλίμνι: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων βρήκαν τόπο ανάπαυσης και στην Κύπρο
- Απίστευτη υπόθεση στην Αγγλία: Η Σαουθάμπτον αποβλήθηκε απ' τον τελικό της Championship λόγω κατασκοπείας!