Ελλάδα|17.02.2026 15:47
Πάρος: 17χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
NewsroomΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Νάουσα της Πάρου με θύμα έναν 17χρονο, σήμερα Τρίτη (17/2).
Ο 17χρονος ήταν συνοδηγός σε επιβατηγό όχημα, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προκλήθηκε σύγκρουση, τραυματίζοντας βαριά ακόμη έναν 31χρονο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματά του.
Διαβάστε ακόμη
- Από αυτό το αυτοκίνητο ξεκίνησε η φωτιά στο Ωραιόκαστρο - Τοξικό νέφος σκέπασε τη Θεσσαλονίκη
- Το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους: Οι 4 άξονες για αυξήσεις και συντάξεις χηρείας
- «Θα με συλλάβουν μετά την εκπομπή»: Όσα είχε καταγγείλει στο OPEN ο αγροτικός γιατρός στο Καστελλόριζο - Οι εικόνες ντροπής
- Και Βασιλιάς να ήσουν στην Ελλάδα κινδύνευες να καείς ζωντανός – Πυρκαγιά σκότωσε 33 ανθρώπους και απείλησε τη βασιλική οικογένεια