Ελλάδα|18.02.2026 19:31
Θεσσαλονίκη: Με καπνογόνα οι οδηγοί ταξί έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
NewsroomΈξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κατέφθασαν οι οδηγοί ταξί της πόλης με μηχανοκίνητη πορεία.
Η κινητοποίηση έγινε στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας, που ξεκίνησε σήμερα (18/2), με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείο Μεταφορών, το οποίο, όπως λένε, καταστρέφει τον κλάδο τους.
Η πορεία ξεκίνησε στις 11:00 από το Παλατάκι με τη συμμετοχή περίπου 100 ταξί και από εκεί κινήθηκαν συντονισμένα στη Μιχάηλ Καλού όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Στο σημείο έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ οι οδηγοί άναψαν καπνογόνα.
Διαβάστε ακόμη
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της